YotaPhone е сред отличаващите се смартфони на пазара заради своя E-Ink екран, разположен на задния панел. Това обаче не беше достатъчно, за да направи телефона популярен сред потребителите.

Но сега можем да ви покажем калъф за iPhone 7 и 7 Plus, който ще ви даде точно това усещане за YotaPhone, но без да се лишавате от предимствата на iPhone и iOS. InkCase i7 в момента има Kickstarter кампания за набиране на 28 000 долара, която върви повече от успешно, защото вече са събрани над 70 000 долара.

InkCase i7 комуникира с iPhone чрез Bluetooth, а големината на самия E-Ink екран е 4.3 инча. InkCase ви позволява да изберете статично изображение, което да се показва през цялото време като тапет, което никога няма да бъде блокирано от икони на приложения. Можете да го използвате и за приложения за показване на прогнозата на времето, календар и списък със задачи. И, разбира се, за е-четец на електронни книги, така че да не скучаете на плажа и да не носите със себе си допълнителен е-четец.

Една доста интересна и забавна функция е използването на InkCase i7 за селфита чрез задната камера.

Освен това калъфът е устойчив на прах и вода и има сертификат IP67. Актуалната му цена в сайта на производителя Oaxis е 129 щатски долара.

Тагове: