„Кеш Кредит“ пусна специален пакет със стикери в мобилното чат приложение Viber. Той се казва “Кеш Кредит сбъдва желания!“ и включва различни визии, забавни послания и готини закачки, които имат за цел да заредят потребителите с много настроение.

Новите стикери са напълно безплатни за сваляне и покриват всякакви разнообразни ежедневни ситуации, в които хората обикновено изпадат. Можете да изтеглите пакета от тук.

Стикерите пряко кореспондират със стратегията на „Кеш Кредит“, насочена към новите технологии и която се стреми да разшири максимално каналите за връзка с потребителите си. Компанията е първата в света, която въведе възможността за кредитиране през Viber. През приложението клиентите имат достъп до пълен пакет услуги – да получат информация за актуалните вноски по кредита си, да проверят точките си в лоялната програма, да намерят най-близкия офис на компанията или да участват в някоя от промоционалните игри с награди. Комуникацията и поддръжката във Viber е денонощна и става с помощта на интегриран ChatBot, програмиран да предоставя информация и да общува с потребителите по любопитни и актуални теми. Публичният акаунт на „Кеш Кредит“ в мобилното приложение е достъпен за всички потребители, като единственото условие е те да го харесат, за да могат да получават известия за актуалните предложения на компанията.

Viber е само един от различните дигитални и офлайн канали, през които хората, могат да ползват услугите на компанията за бързи кредити. Потребителите могат да се възползват от портфолиото ѝ чрез Viber, Facebook Messenger, официалната интернет страница или лично в някой от офисите ѝ. Предоставянето на кредити става на момента – дистанционно (чрез банков превод), на място в офис или на каса на Easy Pay.