Сериозните геймъри винаги са предпочитали жичните мишки пред безжичните, но Logitech представи две нови технологии, наречени Lightspeed и Powerplay, които теоретично ще направят безжичните геймърски мишки изключително прецизни.

Lightspeed използва "оптимизиран сигнал от край до край" за намаляване на латентността до една-единствена милисекунда, а Powerplay системата използва магнитен резонанс, за да може мишката да се зарежда непрекъснато. С две думи тя трябва да се държи толкова добре, колкото кабелната мишка, без досадните кабели, които да пречат.

Има две мишки, от които да избирате: G703 Lightspeed (с цена 100 долара), която е по-опростена и по-лека и G903 Lightspeed (с цена от 150 долара), която има адаптивни бутони, по-интересен дизайн и механични елементи за по-добра отзивчивост.

G703 и G903 ще са достъпни през юни, а Powerplay ще е на пазара през август. Ако комбинацията от нови технологи отговори на очакванията, ще имате свободата на движение, която безжична мишка предлага, без да се притеснявате, че ще пропуснете победния изстрел. Звучи като истинска мечта за всеки геймър.

Тагове: