Сайтът Android Pure публикува изображения на предстоящия смартфон Moto P30, за които твърди, че са автентични и предназначени за медиите. Но ако възкликнете, че това, което виждате, е фотошопнат iPhone X, няма да сте прекалено далеч от истината.

Приликата с Apple-ския пионер на екранния прорез е повече от поразителна, което навярно е целенасочен ход от страна на Motorola. Тя със сигурност ще им осигури вниманието на търсещите клонинг на iPhone X с Android. Все пак има една съществена разлика и тя е наличието на сензор за пръстови отпечатъци на задния панел.

Що се отнася до спецификациите, очакваме 6.2-инчов дисплей в съотношение 19:9, осемядрен процесор на Qualcomm, 6 GB RAM памет и до 128 GB място за данни. Задната камера също буди любопитство - там се говори за главен 16 MP и вторичен 5 MP сензор, а предната камера е 12 MP-ова.

За финал батерията е с капацитет 3000 mAh и поддържа бързо зареждане на 18 W. За момента датата на премиерата и евентуалната цена остават неясни, но ще ви държим в течение, ако излязат и такива подробности.

Тагове: