Технологичната индустрия се подготвя за сезона на премиерите в края на годината и по всичко личи, че Huawei планира да разтърси пазара на носими устройства на предстоящото си събитие на 14 септември в Барселона, за което научаваме от официалния Instagram акаунт на компанията.

Отново там виждаме, че очакваната продуктова премиера ще протече под наслова Fashion Forward. Марката се фокусира върху изграждането на мост между модата и технологиите в навечерието на своята 10-годишнина от успешното й навлизане и оформяне на пазара на носими устройства.

Освен продуктови премиери Huawei дава индикации, че ще сподели цялостната си стратегия за пазара на носими устройства, на които от години е основен двигател.

Ако се базираме на историята на премиерите на смарт часовници на Huawei, и сега можем да очакваме нови пробиви в ежедневното проследяване и грижа за здравето. Акцентът е върху дизайна и иновациите по отношение на здравните функции.

По-прецизно проследяване на работата на сърцето посредством машинно обучение, още по-богати и вдъхновяващи фитнес функции, анализ и съвети за подобряване на съня, специфични функции за здравето на дамите и още много функции са на път да превърнат смарт часовника в естествена, подразбираща се част от съвременния лайфстайл.

 

Вижте още: Лора Петрова е победителката в българското издание на фотографския конкурс на Huawei XMAGE: Повече светлина в моята история