Не само Apple иска да улесни потенциалните си клиенти да преминат на iPhone. Samsung стартира ново приложение, за да улесни прехода от iPhone към ново Galaxy устройство. Софтуерът на корейския технологичен гигант поддържа трансфери от всеки телефон и операционна система.

Наред с другите неща новият софтуер дава възможност за безпроблемно прехвърляне на персонализираните ви настройки на новото ви Galaxy устройство, преместване на ценно съдържание, като снимки, видеоклипове и контакти.

Smart Switch в момента е съвместим с Android, iOS, Windows Mobile, както и BlackBerry мобилни телефони. Той също така идва с три алтернативни начина на трансфер: безжично през мобилното приложение, телефон към телефон с помощта на USB кабел или чрез десктоп софтуер.

След като сте установили връзка с новото си устройство, Smart Switch ще ви позволи да изберете кои файлове и настройки искате да прехвърлите от стария си телефон към новия. Когато прехвърлянето приключи, "новото устройство ще работи точно както сте свикнали".

От Samsung казват, че новият софтуер е съвместим с Galaxy S2 и по-нови устройства (включително таблети), работещи с Android 4.0 и по-нова.

За повече подробности посетете официалния сайт на приложението на Samsung тук.

Тагове: