CNET публикува изображение, което наподобява екрана на смартфон и съдържа датата 17 октомври, 11:00 часа, както и графика на скенер за пръстови отпечатъци. Изображението е дело на OnePlus, което би могло да означава само едно - премиера на OnePlus 6T, подобрения вариант на настоящия върхов модел на китайската компания, с наличие на скенер за пръстови отпечатъци, вграден в екрана.

Тази съвременна "екстра" напоследък набира скорост в топ-моделите на водещи китайски производители на смартфони, като Huawei, Oppo, Vivo и Xiaomi и е въпрос на време да достигне и до флагманите на други известни брандове като Samsung, LG и Sony. Освен такъв скенер, OnePlus 6T ще предлага и лицево отключване. Тъй като се предполага, че смартфонът е базиран на топ-модела на Oppo, R17 Pro, очакваме и тройна камера (16MP, 16MP, 20MP) на задния панел с автоматично настройваща се бленда.

Спецификациите на OnePlus 6T като цяло са вече известни. Той ще е оборудван с 6.29-инчов AMOLED екран с прорез, чипсет Snapdragon 845, до 8GB RAM, 16MP предна камера и 3300 mAh батерия с технология за бързо зареждане Dash Charge. Операционната система ще е Android 8.1 Oreo с интерфейса на OnePlus OxygenOS 5.1. Както е традиционно за компанията, очертава се доста мощен и конкурентен смартфон, който може би ще даде достоен отпор дори на предстоящите модели от първата половина на 2019 г.

Тагове: