Четири години след като заряза първия си смарт часовник в последната минута, изглежда, че OnePlus може най-накрая да стартира производството на нов такъв.

Поне това е предположението на TechPP.

Прочети още: На лов за качествени мишки и клавиатури с Logitech

Медията туитна следното съобщение, използвайки лозунга OnePlus: "За всички вас, които имат фитнес гривна в момента или планират да се сдобият с такава скоро, имам да кажа следното: Never settle (лозунгът на OnePlus)!".

Изборът на една от двете категории за носими устройствa ще постави OnePlus в деликатна пазарна позиция. Еднaтa от тях е доминиранa от Apple Watch и обикновено е дом на скъпи устройства с 4G свързаност и плеяда от приложения. Другата, съставена предимно от фитнес тракъри, обикновено на по-ниска цена, по-удобни за носене, с по-обикновен дисплей, много по-дълъг живот на батерията и външен вид.

Що се отнася до това, кога ще видим първия носим OnePlus продукт на пазара, обявяването на следващия смартфон на компанията се очаква да се казва OnePlus 8. В рамките на въпросното обявление може би ще видим за първи път и OnePlus Watch.