Oppo загатна за нов смартфон, наречен Reno3 Pro 5G, който следва традицията на компанията да прави много тънки устройства. С дебелина само 7.7 мм, без да включва обектива, той "може да е най-тънкият двубандов 5G телефон в своя ценови сегмент", съдейки на база пост от вицепрезидента Брайън Шен. Той също така има извит стъклен екран отпред и отзад, като почти няма рамки отгоре и отстрани.

Виж още: 8 важни ъпгрейда за есенния гардероб на всеки уважаващ себе си мъж

Устройство, което е толкова тънко, няма вероятност да има изскачаща камера (също известна функция на Oppo), но в изображението няма централна камера. Изображението обаче е удобно изрязано от лявата страна, което означава, че може да има ъглова камера в отвор на тази при Samsung Galaxy S10. Може да има и по-базова настройка на задната камера, отколкото сме свикнали да виждаме на последните телефони.

Въпреки че това устройство може да е доста желано, тъй като се очертава като привлекателен и наистина джобен телефон, няма вероятност то да пристигне в САЩ. Все пак може да се появи при европейски оператори (което, няма какво да се лъжем, е по-важно за нас като потенциални потребители), като се има предвид 5G партньорството на Oppo с EE, Swisscom и други. Все още няма данни за цените или наличността.

Виж още: Какво се случва с Galaxy серията и Android 10

Тагове: