Facebook Marketplace може и да не ви е любимо място за пазаруване - трябва да признаем, че редом с добрите оферти има и някои, които не могат да се нарекат напълно легални. Но когато се появи оферта за нещо, което е прототип - е тогава сделката може и да си заслужава. Поне за кратко.  
Пост в Twitter разкрива интересна публикация от Facebook Marketplace, която твърди, че предлага таблета на Google Pixel, който трябва да се появи на пазара през 2023 г., и то с включена зарядна станция с високоговорители. Снимките разкриват устройство, което на вид наистина се доближава до това, което разкриха от Google по-рано тази година. Но качеството на изображенията е доста ниско, така че ще трябва да гадаете за версията на Android или друг тип спецификации.


Както се е случвало и с други устройства на Google - прототипът е изпреварил доста официалната премиера, но въпреки това технологичният гигант поправя бързо грешките си и най-малкото спира всички възможни функции на прототипа.

А това не е особено забавно за потенциалния му притежател - освен ако не иска да влезе в новинарската емисия, като го забрави например в бар. Но тази история всички я знаем.

Сниммки: ShrimpApplePro