Китайският производител OnePlus обяви, че работи върху решение на проблема с премигващия екран на смартфона OnePlus 6. То ще бъде част от предстоящ ъпдейт за устройството. Проблемът възниква в условия на силно осветление при включен режим на адаптивна яркост (Adaptive Brightness). Производителят е събрал необходимата информация от своите потребители и ще е готов с решение на проблема в близко бъдеще.

По всяка вероятност предстоящият ъпдейт ще се появи първо в бета-версия, след което ще бъде публикуван за "стабилната" версия на операционната система OxygenOS. Ъпдейтът може би ще включва и поправките по сигурността на Android от Google за август.

Един от най-мощните смартфони на пазара в момента, OnePlus 6 предлага 6.28-инчов Full HD+ AMOLED екран и работи с последното поколение мобилен чипсет на Qualcomm - Snapdragon 845. Освен това разполага с двойка камери на 16 и 20 мегапиксела, както и със скенер на пръстови отпечатъци. Операционната система е Android 8.1 Oreo с модификацията OxygenOS.

 

Тагове: