Вече сме виждали основни CAD изображения на iPhone 15 Pro, но екипът на 9to5Mac са събрали ексклузивни подробности от няколко надеждни източника и са създали подробни 3D рендери на телефона. Новите изображения потвърждават характерни детайли за дизайна на предстоящия iPhone, включително изцяло нов корпус, по-голяма изпъкналост на камерата, по-тънки рамки, заменени бутони и чисто нова цветова гама.

Според изтеклите рендери и придружаващата ги информация iPhone 15 Pro ще се предлага в нов, тъмночервен цвят. Известно е, че точният шестнадесетичен код на цвета е 410D0D, а името на този код е Dark Sienna. Изображението на iPhone 15 Pro показва как ще изглежда новата разцветка. Твърди се, че той ще замени нюанса Deep Purple и ще застане редом с обичайните цветови варианти в бяло, златно и Space Black.

Междувременно изтичането на информация потвърждава и други вече известни подробности за iPhone Pro на Apple. Виждаме, че устройството има по-заоблени ръбове, облечени в титанов корпус. 9to5Mac отбелязва, че промяната в дизайна би трябвало да направи усещането за iPhone 15 Pro в ръката наистина различно.

Изпъкналата част на камерата на гърба също става по-дебела тази година, тъй като Apple преминава към по-големи сензори. Източниците твърдят, че индивидуалната издатина на обектива се е увеличила повече от два пъти спрямо камерите на iPhone 14 Pro. Това е доста голям допълнителен обем. Интересно е, че се предполага iPhone 15 Pro Max да има по-малка камера в сравнение с обикновения Pro благодарение на слуховете за перископния обектив. Това означава, че iPhone 15 Pro може да има най-дебелата система от задни камери в цялата линия iPhone 15.

На други места виждаме новите бутони, за които се говори, че ще заменят традиционните такива за сила и изключване на звука, които се намират в сегашните iPhone-и. Твърди се, че два нови тактилни еквивалента ще имитират натискането на бутоните в тазгодишните Pro модели iPhone. Виждаме и новия USB-C порт в долната част на телефона. Според многобройни изтичания на информация той ще поддържа максимална скорост на зареждане само чрез сертифицирани от Apple кабели.

Снимка: 9to5mac

Виж още: Новите бутони на iPhone 15 Pro ще работят без проблем с кейсове

 

Тагове: