На 9 май Рено Нисан България, Дженерали България и Марш EООД подписаха договор за партньорство, с който предоставят застрахователен продукт, разработен специално за клиентите на марките Renault и Dacia. Програмата е под мотото "Грижа за вашата сигурност и удобство!" и е насочена към оптимизиране на клиентското обслужване, развиване и предлагане на нови, конкурентни продукти, отговарящи на актуалните пазарни тенденции - глобална цел в дейността на двамата партньори.

С новата програма клиентите на дилърската мрежа на Рено Нисан България ЕАД и на Дженерали Застраховане ще се възползват от по-добри ценови условия и комплексни застрахователни покрития, както и цялостно обслужване на техния автомобил при застрахователни събития. Конкретно ползите за клиентите на оторизираните дилърства в страната са:

 

- преференциални тарифни числа при сключване на застраховка Renault и Dacia КАСКО и застраховка Гражданска отговорност на автомобилистите

- определяне на застрахователната стойност на автомобила (до 8 г.) в зависимост от стойността му на закупуване като нов

- право на ползване на оторизиран автосервиз за автомобили до 8 г.

- право на ползване на оригинални резервни части, доставени от Производител за автомобили до 5 г.

- улеснена процедура за приемане на автомобила за ремонт

- улеснена процедура за ликвидиране на щети

 

Продуктите в програмата - Renault Каско и Dacia Каско - стартират през месец май 2012 година, резултат от сключеното партньорско споразумение между Дженерали Застраховане АД, Рено Нисан България EАД и Марш EООД.