Освен с качествен хардуер и иновативен софтуер, добилите напоследък сериозна популярност смартфони на Huawei се отличават и с интересни градиентни цветове. Изглежда потребителите не са единствените, които обръщат внимание на оригиналната визия на китайския гигант.

Говори се, че самата Samsung възнамерява да последва тази тенденция, като предложи предстоящия си флагман Galaxy S10 в изцяло нови разцветки. Дали те ще са градиенти или просто нови, свежи цветове, тепърва предстои да научим.

Във всеки случай Samsung би желала да си спести обвиненията, че копира конкуренцията, и навярно няма да заложи точно на градиенти. По-скоро на неща като цвят корал, който се приема добре от потребителите. Така или иначе допълнителното количество разцветки ще дойде повече от добре на новия смартфон, предлагайки по широк избор на клиентите, чиито вкусове са най-различни.

Samsung вече даде заявка за цветово разнообразие с актуалния Galaxy Note 9, който се предлага в четири приятни цвята, последният от които - меднокафяв - е наличен само в Южна Корея.

Като цяло ни очаква един цветен и определено много мощен смартфон, чиято премиера чакаме през първото тримесечие на 2019 г.

Тагове: