Голямата глъчка около мониторите на Samsung на CES тази година пряко засягаше "извивките". 1000R измерването на игралните им монитори Odyssey G9 и G7 е предназначено да съответства на зрителното поле на човешкото око.  Но те трябва да са използваеми не само за игри. Проблемът е, че моделите Оdyssey изглеждат така, сякаш са сглобени с компоненти от хипердвигателя на космическия кораб.

Ето защо сега Samsung разширява своята гама от 1000R, за да включва повече различни дизайни. Както се отбелязва от SamMobile, t55 гамата идва в 24, 27 и 32-инчови размери, всички със съвместими с FreeSync 75Hz 1080p VA дисплеи. Те също имат платнена текстура на задния панел, тънки рамки и тънка метална основа.

За съжаление това означава, че докато мониторите може да изглеждат добре на бюрото ви, те няма да предложат нищо близо до резолюцията или усещането на Odyssey моделите. Samsung казва, че кривината на 1000R все още ще помага за намаляване на напрежението върху очите, което очевидно е съображение за офис работниците.

Все пак това е знак, че Samsung е сериозен по този казус и може би ще видим някои по-елегантни ултрашироки модели да правят разликата в един момент скоро. Ценообразуването и наличността за t55 гамата все още не са обявени.

Виж още: Как да калибрирате телевизора си без допълнителен хардуер?

Оцени:
Рейтинг: 5
Тагове: