Samsung обяви нов софтуерен ъпдейт за Galaxy S10е, S10, S10+ и S10 5G, който добавя още мощни функции от Galaxy Note10 към другата флагман серия на компанията. След първоначалните допълнения от последната актуализация през септември потребителите ще могат да се възползват от още умни мултимедийни възможности и Wi-Fi функции, които улесняват общуването и отвеждат създаването на съдържание на следващо ниво.

Спечели убийствен 4K OLED телевизор на Philips

Последният ъпдейт за Galaxy S10 осигурява по-интуитивно и функционално потребителско изживяване с устройството. Галерията на смартфона позволява да откривате любимите си снимки бързо, като филтрирате търсенията по ключови думи.

Откриването на нови песни, филми или тв сериали също е по-лесно посредством търсачката на устройството, която дава препоръки за съдържание от различни приложения за стрийм услуги. Чрез добавянето на иконката за Медия & Устройства в Бързото меню можете лесно да контролирате мултимедийното съдържание на различни устройства само от Galaxy S10.

Auto Hotspot (Автоматична точка за достъп) предлага лесна възможност за превръщане на вашия Galaxy S10 в Wi-Fi хъб. След първоначална настройка функцията позволява на Galaxy S10 да осигури автоматична точка за достъп за други устройства, ако те споделят идентично Samsung потребителско име или семеен акаунт. Предлагайки ръководства и сигнали за отстраняване на неизправности.

Вижте още: Samsung си осигури ключов доставчик за бъдещите си гъвкави телефони

Тагове: