Sharp е една от първите компании, които пуснаха безрамков смартфон преди година, но явно компанията продължава да прави такива смартфони и най-новото доказателство е Aquos S2.

По-интересното тук е, че устройството силно напомня на iPhone 8, ако, разбира се, се доверим на изтеклите снимки около него. Aquos S2 има 5.5-инчов 2K екран, който се увива около предната камера, а долната част има и сензор за пръстови отпечатъци, вграден във физическия Home бутон. Всъщност можем да оприличим телефона и на Essential смартфона на Анди Рубин.

Отзад телефонът на Sharp продължава да напомня на това, което би трябвало да представлява iPhone 8, т.е. той има двойна камера, която е вертикално ориентирана. Тя има F/1.75 лещи и LED светкавица.

Aquos S2 ще се предлага в два варианта – първият ще има Snapdragon 630 процесор, 4 GB оперативна памет и 64 GB вътрешна памет, а вторият Snapdragon 660 процесор, 6 GB оперативна памет и 128 GB вътрешна памет. И двата модела са оборудвани с 3020 mAh батерии, сензор за пръстови отпечатъци и са задвижвани от Android 7.0 Nougat.

За голямо наше съжаление те ще се продават само в Китай на цени около 370 щатски долара.

 

 

Тагове: