Представеният днес в Лондон от Sony Ericsson Bluetooth високоговорител за кола HCB-108 е със стилен скандинавски дизайн. Той позволява удобно да се провеждат разговори, докато сте в движение прикрепете го към сенника на автомобила, без никакви жици и никакви затруднения. Високоговорителят предлага време за разговори без всякаква конкуренция на пазара и може лесно да се мести в различни автомобили, ако се налага често да сменяте личния автомобил със служебния. Можете да го използвате дори и в офиса, за да проведете конферентен разговор. Необходимо е само да го откачите и преместите, съобщиха от компанията.

Новият Bluetooth високоговорител за кола HCB-108 е перфектен аксесоар за хората, които трябва да поддържат непрекъснато контакт, когато са в движение. За нас е удоволствие да предложим на потребителите продукт с неповторимо на пазара време за разговори, каза Якоб Стен, ръководител на отдел "Аксесоари в Sony Ericsson. Bluetooth високоговорителят HCB-108 е най-достъпното устройство в своя клас, което не прави никакви компромиси с високото качество и стилния дизайн, очаквани от Sony Ericsson.

С впечатляващите 25 часа време за разговори и до един месец време в режим на готовност, Bluetooth високоговорителят за кола HCB-108 ви позволява, по-дълго от всякога, да се насладите на кристално ясни разговори и първокачествен стерео звук с намалено ехо, както и заглушен външен шум и Digital Signal Processing (DSP).

Bluetooth високоговорителят за кола HCB-108 ще бъде наличен на някои пазари от началото на четвъртото тримесечие на 2008 г. в цветове Черно и Сребристо. Устройството ще бъде представено, съвместно със Saab, по време на автомобилното изложение в Париж (Paris Car Show), започващо от 4 октомври 2008 г.

За допълнителна информация относно други аксесоари за автомобили, посетете: www.sonyericsson.com/car.

Тагове: