Sony представи два нови саундбара - HT-G700 и HT-S20R. От компанията гарантират върховна наслада от мощния звук, в който се потапяте, гледайки телевизия и филми в комфорта на вашия дом.

Кинематографичен съраунд звук и ясен диалог

HT-G700 е 3.1-канален Dolby Atmos® и DTS: X саундбар, който съчетава мощен съраунд звук с ясен диалог за пълно потапяне в любимите телевизионни програми и филми.

HT-G700 е базиран на технологията Vertical Surround Engine. Трите предни високоговорителя на HT-G700, комбинирани с първокласните технологии на Sony за обработката на сигнала, дават възможност за такова разположение, че звукът да обгръща както във вертикална, така и в хоризонтална равнина. Освен това HT-G700 може да ъпскейлва дори обикновения стерео звук до 7.1.2 съраунд звук само с натискането на бутона Immersive AE (Audio Enhancement).

В допълнение HT-G700 предлага специален централен високоговорител, така че вокалите да се чуват ясно, независимо дали става дума за диалог с бърза размяна на реплики в любимите телевизионни предавания или за шепот в холивудски филм. Той е идеален и за слушане на музика, гарантирайки истинска наслада от богатия и детайлен звук. A благодарение на S-Force PRO технологията HT-G700 повдига звука, за да хармонизира с картината на по-големите размери телевизори.

Изберете своята перфектна настройка

Режимът на звука, който е най-подходящ за това, което слушате, може да бъде избран директно чрез бутон на дистанционното управление. Това ви позволява да навлезете по-задълбочено във филми с режим Cinema или да чуете всеки детайл от любимите си парчета в режим Music. Освен това има допълнителни настройки за гласов режим и нощен режим. Гласовият режим настройва звука така, че да се подчертае речта, за да не пропуснете и дума, а нощният режим оптимизира баланса на звука така, че да можете да чувате ясно, дори при ниски нива на силата на звука.

HT-G700 се предлага с мощен безжичен субуфер, като по-големият размер на кутията осигурява по-дълбок и по-богат звук на басите. A свързването с телевизор е бързо и лесно чрез Bluetooth® или HDMI eARC / ARC.

 

HT-S20R е достъпeн, но мощeн 5.1-каналeн саундбар. Елегантният дизайн прикрива всъщност истинските му възможности: 400 W мощност, два задни високоговорителя и субуфер. Проектиран така, че да подхожда перфектно на вашия телевизор, HT-S20R е и лесен за свързване чрез HDMI, оптичен или аналогов вход. А на музиката си можете да се насладите чрез Bluetooth® връзка или USВ.

HT-G700 се очаква в края на май 2020 г. на приблизителна цена 879 лева.
HT-S20R се предлага от май 2020 г. на приблизителна цена 499 лева.

Тагове: