Sony обяви, че предстоящата SF-G серия от SD карти ще бъдат на разположение през тази пролет. Компанията заяви, че "това ще бъдат най-бързите SD карти в света." Те ще осигуряват максимална скорост на запис от 299 MB в секунда!

Картите ще са налични с капацитет от 32GB, 64GB и 128GB и също така ще имат малко по-висока максимална скорост на четене от 300 MB / сек. Скорстта е приоритет, така че картите също ще поддържат и UHS-II интерфейса, който добавя втори ред от свързващи щифтове към картата за увеличени скорости на трансфер със съвместим хардуер.

Картите от SF-G серията ще бъдат идеални за запис на 4K видео и за други технически взискателните приложения.

За да се възползвате напълно от огромна скорост, Sony също така разкри, че ще предложи специализиран четец на карти, така че потребителите да могат бързо да прехвърлят файлове към и от техните компютри. SF-G серията ще се грижи добре за вашите файлове. Тези SD карти ще са водоустойчиви, термоустойчиви, удароустойчиви и X-Ray устойчиви.

Sony не сподели какви ще са цените на новите карти, но предвид фактора „най-бързите SD карти в света“ те едва ли ще са евтини.

Прочетете и това: Samsung Galaxy S8 идва на 21 април, а LG G6 ще е бъде наличен на 10 март

Тагове: