Сайтът MySmartPrice публикува легитимно изглеждащо изображение на предстоящия смартфон Sony Xperia XZ3. Очакваме анонса му на IFA 2018 в Берлин, по всяка вероятност още на 30 август.

Елегантният иначе смартфон има твърде широки рамки около екрана в сравнение с повечето актуални върхови модели, но феновете на Xperia серията навярно ще го преглътнат. На задния панел има скенер за пръстови отпечатъци и една камера с двойна светкавица и сензор, който навярно служи за автофокус.

В долната дясна част на смартфона има бутон-спусък за камерата. По всяка вероятност Sony ще заложи на собствения си камера сензор IMX586 с резолюция 48 мегапиксела, но това е непотвърдена информация.

Що се отнася до другите характеристики, по данни от GFXBench смартфонът ползва Adreno 630 GPU, което означава, че чипсетът е Snapdragon 845. Към него добавяме солидните 6 GB RAM памет и 128 GB място за съхранение. Операционната система е Android 9.0 Pie. Данните разкриват още 5.9-инчов дисплей с 1440 x 2880 (QHD+) резолюция.

Тагове: