Традиционното събитие за дигиталнa култура, иновации и бъдеще Webit ще се проведе между 13 и 15 май в София. HiComm предоставя възможност на нашите читатели да спечелят билет за въпросното събитие, в рамките на което най-големите умове в световен мащаб ще разглеждат проблеми и тенденции в областта на киберсигурността, образованието, градовете, медиите, маркетинга и рекламата, медицината, отбраната, парите и финансовите технологии, климатичните промени и човечеството във века на изкуствения интелект.

Трябва да допълним също, че победителят няма да е само един – предоставяме възможност на до 8 души да посетят събитието. Условията за включване в надпреварата са абониране за бюлетина на медията в периода между 3 и 7 май. Mожете да го направите тук. Точният час на завършване на кандидатурите за наградата е 00:00 часа, вторник, 7 май.

Не сме забравили и за настоящите ни абонати – на този линк можете да откриете условията за втора игра, чрез която 7 наши читатели ще могат да присъстват на Webit.

Честито на победителите в нашата игра!

neo1994@abv.bg
atlantispirit@gmail.com
justleavemymailhere@gmail.com
sofia20101@abv.bg
vkostova@au-plovdiv.bg
novosky.bg@gmail.com
kristina.ilcheva@gmail.com
gogo7769@avb.bg

Очакваме да ни пишете на лично съобщение, за да уточним детайлите.

Поздрави!