Изцяло новото списание HiComm, което през 2019-а ще излиза всеки сезон, е вече на пазара.

В пролетния брой ви представяме нов формат, редизайн в тенденциите на 2019-а и анализ на всички хай тек тенденции от началото на годината.

Най-добрите технологични редактори в България са подготвили близо 200 страници със страхотни ревюта на водещите продукти и услуги в страната.

Само в списанието ще научите всичко за сгъваемите екрани, които ще превземат пазара тази и следващата година, и как се подготвят компаниите за бъдещето на смартфоните. Ще научите всичко и за 5G, което е другата гигантска актуална технология, която вече чука на вратата. 8К телевизорите, които вече се предлагат, са голямата крачка към технология от следващо поколение, която сме разнищили на страниците на списанието.

В пролетния брой на списание HiComm ще намерите и ексклузивни интервюта с топ мениджърите на Samsung и Huawei за България, които лично ще ви разкажат какви са плановете им за страната ни и какво ще предложат на феновете на двете водещи марки смартфони през тази година.

И още, ако искате да спечелите билет за най-новото издание на Webit (13-15 май), е необходимо единствено да решернете тази Facebook публикация като публичен пост. Периодът да сторите това е между 3 и 7 май, а победителите ще бъдат обявени до 12:00 часа във вторник, 7 май. Точно така, натъртваме на  „победители“, защото цели седем от вас ще бъдат наградени с билети за най-голямото технологично събитие у нас.

Търсете списание HiComm в търговската мрежа в цялата страна, всички обекти на InMedio, Lafka и на всички вериги бензиностанции в страната.

Честито на победителите в играта ни, спечелили билет за Webit!

Martin Karakolev
Juliana Ivanova
Rosen Nikolov
Christina Popova
Димитър Тодоров 
Лазар Босаков
Светослав Терзиев

Очакваме да ни пишете на лично съобщение относно детайлите!