Фолксваген представи Android приложението SmileDrive™. То e разработено специално за вас, за да направи всяко ваше пътуване неповторимо и супер забавно.

 

Независимо дали ще пътувате до работа, или ще прекосявате страната надлъж и шир, SmileDrive ще следи вашето движение и ще ви възнаграждава със стикери и „постижения“ (например когато отивате на почивка през лятото или шофирате в необичайно студен ден през зимата).

Всяка ваша разходка ще бъде споделена история с хората, които обичате. Въпреки че приложението е замислено за хора, притежаващи Фолксваген, практически вие може да го използвате с всяко превозно средство на конкурентна марка.

 

SmileDrive ™ може да се свърже чрез Bluetooth с автомобила ви (ако разполагате с такава екстра) и също така работи във фонов режим, така че не е нужно да се притеснявате за активирането му всеки път, когато шофирате.

Ще получавате Smile оценки и обобщена информация в края на всяко пътуване. Резултатът се основава на фактори като местоположение, разстояние, климат и време за изминатия пробег.

 

С функцията Smilecast може да създавате име на пътуването, да отбелязвате себе си и пътуващите с вас, а след това да споделите с приятелите или семейството ви, за да могат те да следят маршрута ви, снимките и да коментират в реално време. Когато пътуването свърши, всички данни ще се събират автоматично във видеофайл, който можете да споделите с всички.

 

Приложението разполага и с удобна Find My Car функция, с която може да получите упътвания до местоположението на паркирания ви автомобил.

 

Допада ли ви идеята за споделени пътувания от Фолксваген?

 

 

Изтеглете приложението от Google Play!