Според предполагаем работник от Foxconn, който говори пред ITHome, iPhone 15 ще разполага със значително по-големи батерии във всички модели.

Информацията от него твърди, че iPhone 15 ще има 18% по-голяма батерия, iPhone 15 Plus и iPhone 15 Pro - съответно 14%, а батерията на iPhone 15 Pro Max ще е с 12% повече. Твърди се, че точните промени в капацитета са както следва:

Ако промените са верни, това би означавало, че 15 Plus ще увеличи още повече преднината си по капацитет на батерията пред модела Pro Max, докато 15 Pro ще остане iPhone с най-малката батерия. Източникът е без доказан опит, но предполагаемите капацитети изглеждат правдоподобни, особено като се има предвид фактът, че се очаква тазгодишните модели iPhone да станат малко по-дебели, което ще осигури повече вътрешно пространство за по-големи батерии. С подобряването на ефективността на чиповете A16 и A17 Bionic изглежда много вероятно цялата линия iPhone да може да се похвали с подобрен живот на батерията тази година.

ITHome също така подчерта отделна информация, за която се твърди, че идва от Foxconn и която се разпространява в Weibo, в която се казва, че iPhone 15 Pro ще започне със стандартна памет за съхранение от 256 GB, удвоявайки сегашната базова конфигурация за памет от 128 GB. Това също така ще бъде ключов фактор за разграничаване на моделите Pro и не-Pro, тъй като се очаква iPhone 15 и iPhone 15 Plus все още да стартират със 128 GB памет.

Снимка: Unsplash

Виж още: Apple работи по голям iPad/Mac дисплей, който се превръща в умен домашен екран

 

Тагове: