Търсите качествени безжични спортни слушалки за малко пари? ONEvido изглеждат наистина обещаващи. Финансирани чрез Kickstarter и с доставки, планирани за октомври, тези "тапи" ни се струват правилната комбинация от дизайн, възможности и цена.

Зад наподобяващата диаманти външност залягат драйвъри с графенови мембрани и специално проектирани говорители, даващи заявка за качествен звук. Шумоизолацията - макар и пасивна - е налице, и също така предлага safe режим, при който ще чувате известно количество от звуците наоколо, за да не сте в опасност докато сте навън.

Бидейки спортен модел, слушалките са защитени против заливане, изпотяване и запрашаване, а Bluetooth 5.0 връзката - освен по-добър звук - позволява и гласово управление чрез Siri или Google Assistant.

Батерията издържа стабилни 4 часа непрекъснато слушане, като е предвиден и зареждащ калъф с капацитет за три зареждания - или общо 16 часа музика. Калъфчето идва в два варианта - с и без сензор за ултравиолетови лъчи, който, при нужда, ви съветва да си сложите слънцезащитен крем или да отложите тренировката за по-хладно време. Слушалките и калъфчето ще са налични в черно, синьо и червено.

В момента цената на слушалките започва от 37 щатски долара за модела без UV сензор и 39 долара за този с. Цената е наистина трепач, и ако отговарят на очакванията, ONEvido определено ще се увенчаят с успех.