От днес в България стартират продажбите на новите TWS безжични слушалки HUAWEI FreeBuds Lipstick с уникален кейс във формата на червило и класически червен цвят на самите слушалки. HUAWEI FreeBuds Lipstick са модерен продукт, водещ в тенденциите за носими технологични аксесоари, съчетаващи перфектно луксозния дизайн и аудио иновациите.


Моден диктатор с уникален дизайн

HUAWEI FreeBuds Lipstick са проектирани от група международни дизайнери от глобални луксозни модни автомобилни и дигитални индустрии в Изследователския център за естетика на Huawei в Париж. HUAWEI FreeBuds Lipstick въплъщават чувството за премиум преживяване във великолепния корпус от неръждаема стомана, а дизайнерските линии следват идеята за хармония и елегантност във всичко, което носим със себе си.

Луксозният кейс за зареждане от неръждаема стомана на HUAWEI FreeBuds Lipstick е устойчив на корозия и износване и е изграден с помощта на 30 сложни процеса, завършващи с полиране, за да се получи повърхност, гладка като огледало. Освен уникален дизайн той има и уникален звук при затваряне. Специалната ароматизирана подаръчна кутия подарява допълнителна нотка на удоволствие при разопаковане на слушалките.

HUAWEI FreeBuds Lipstick се предлага в бляскав цвят - комбинация от черно, златно и червено. Тези класически цветове пресъздават външния вид на класическото червило, като черното символизира загадка, златното - лукс, а червеното – чар и страст.

Интелигентен асистент с комфортен ANC и изключително аудио изживяване

HUAWEI FreeBuds Lipstick наследява водещия в индустрията отворен (open-fit) дизайн на Huawei, който се основава на ергономичната система за симулация, тествана върху 10 000+ модела на човешко ухо и обширен тест за симулация на стрес върху осем части на ухото, подобрявайки дизайна на слушалките за осигуряване на максимален комфорт при носене.

Освен това HUAWEI FreeBuds Lipstick автоматично ще разпознае формата на ухото и условията при носене и след това ще зададе най-подходящите настройки за оптимален звук, чуван от потребителите. Използвайки приложението HUAWEI AI Life, те могат да избират и от три режима на EQ, включително балансиран (по подразбиране), усилване на баса и високи честоти, за да се насладят на персонализирано аудио изживяване.

HUAWEI FreeBuds Lipstick поддържа шумопотискане на база на двоен микрофон, ефективно улавящ шума от околната среда. Благодарение на адаптивната технология за шумопотискане слушалките автоматично избират най-подходящия набор от параметри от повече от 10 варианта, реализирайки активно шумопотискане от най-високо ниво в класа на отворения дизайн.

HUAWEI FreeBuds Lipstick са съвместими с Android и iOS устройства. Освен със смартфони, като например най-новите Huawei P50 Pro и също толкова модерния Huawei P50 Pocket, HUAWEI FreeBuds Lipstick могат да се свържат и с часовник Huawei (от серията Watch 3), откъдето да се управляват режимите за шумопотискане, да се проверява животът на батерията и да се контролира възпроизвеждането на музика. С изцяло новата технология за аудио кодиране на игри HUAWEI FreeBuds Lipstick са в състояние да намалят латентността до 90 ms, като поддържат звука паралелно с действието на екрана.

Освен безпроблемна свързаност HUAWEI FreeBuds Lipstick може да записва звук с висока прецизност с честота на семплиране до 48 kHz. Потребителите трябва само да включат Surroundings Mode в приложението HUAWEI AI Life, след което могат да записват околния звук, когато заснемат влог за пътуване, за да уловят вълнуващите моменти с висококачествен звук.

Докато се наслаждавате на музиката, животът на батерията ще намалее, без да забележите, ето защо капацитетът на HUAWEI FreeBuds Lipstick е допълнително увеличен. С изключено шумопотискане той предлага 22 часа възпроизвеждане на музика с напълно зареден кейс за зареждане или 4 часа възпроизвеждане на музика с напълно заредените слушалки. Мощният живот на батерията позволява на потребителите да се наслаждават на музика по всяко време и навсякъде, без да се притесняват.

Цена и наличност

HUAWEI FreeBuds Lipstick ще се предлага на препоръчителна крайноклиентска цена от 469 лева в търговската мрежа и в оторизирания онлайн магазина на Huawei – huaweistore.bg.

Снимки: Huawei