Известният анализатор на Apple Минг-Чи Куо сподели шест „прогнози“ за третото поколение iPhone SE, предоставяйки няколко нови прозрения за подробности за устройството.

Повтаряйки информация от предишни слухове, Куо твърди, че третото поколение ‌iPhone SE‌ ще има същия дизайн като настоящия модел, чип A15 Bionic и 5G свързаност, но има няколко нови подробности.

Куо очаква ‌iPhone SE‌ да добави нова опция за съхранение от 256 GB в допълнение към съществуващите опции от 64 GB и 128 GB и уточнява, че 5G възможностите на ‌iPhone SE‌ ще включват както mmWave, така и Sub-6GHz 5G свързаност, което не беше известно преди. Споменаването на чипа A15 Bionic също изглежда разсейва несигурността около слуховете, които предполагаха, че следващото поколение ‌iPhone SE‌ може да получи вместо това A14 Bionic.

В допълнение постът на анализатора в Twitter потвърждава, че ‌iPhone SE‌ ще продължи да включва същите опции за бял, черен и червен цвят, предлагани с текущия модел, без налични нови цветове. Може също да си струва да се отбележи, че ъпгрейдите на камерата забележимо отсъстват от очакванията на Куo.

Куо добави, че масовото производство на новия ‌iPhone SE‌ започва този месец и че Apple очаква да достави 25 до 30 милиона бройки тази година.

Минг-Чи Куо е анализатор за TF International Securities и често разкрива точни прозрения за плановете на Apple. Куо обикновено споделя информацията си в официални бележки за инвеститорите и никога досега не е споделял информация от този вид в Twitter.

Очаква се Apple да представи третото поколение ‌iPhone SE‌ на своето събитие Peek Performance на 8 март. Компанията подаде нови модели iPhone SE в регулаторните бази данни още през януари, което показва, че пускането на устройството е неизбежно.

Снимка: Pikrepo

Виж още: iPhone 14 ще запази грозния прорез, твърди нов слух

 

Тагове: