Samsung представи уникалния си продукт AirDresser и в България. Той представлява иновативна технология, която запазва дрехите свежи и хигиенично чисти, спестява време и средства. Устройството е чудесна алтернатива на химическото чистене на всекидневните дрехи, и то директно в комфорта на дома.

AirDresser представлява нов домашен уред, който освежава тъканите, намалява гънките и миризмите, суши и хигиенизира дрехите, използвайки мощна пара и въздух. Той намира приложение във всеки сезон. Полените през пролетта и влагата през лятото лесно се премахват чрез уреда, без да се налага изпиране. През есента и зимата не можем да подлагаме дебелите пуловери и жилетки, както и връхните дрехи на ежедневно или дори ежеседмично химическо чистене, но AirDresser е на разположение по всяко време, за да ги освежи и почисти. AirDresser премахва 99% от 4 вируса, включително коронавирус, инфлуенца и аденовирус, микроби като стафилококи, херпес, е. коли, прахови акари, причиняващи алергии и астма, и други вредни и токсични вещества. Уредът се справя и с натрапчивите миризми на пушек, тютюнев дим и пот.

Технологията с термопомпа предлага нежно и енергийно ефективно сушене, без да уврежда тъканите. Освен с пара AirDresser премахва гънките, дори при копринени облекла чрез лесно приложим комплект от тежести. А като финална стъпка в грижата за дрехите потребителите могат да използват ароматизатор или любим парфюм. 

Високотехнологичният уред може да се контролира и посредством мобилно устройство през приложението SmartThings. Интеграцията между двете позволява получаването на препоръки относно различните режими на работа, както и диагностициране при проблем. AirDresser е удобен и пасва на всяко помещение. Разполага с преносими контейнери за вода на дъното и не се нуждае от водоснабдяване или система за източване. Парата се генерира от чиста вода, а контейнерите се пълнят ръчно, което дава възможността AirDresser да се инсталира навсякъде у дома.

Повече информация можете да намерите тук.

Снимки: Samsung

Виж още: Имате прекалено много отворени прозорци в Chrome и компютърът работи бавно? Пробвайте това решение