Сайтът mysmartprice публикува компютърно генерирани изображения (рендъри) на евентуално излизащия тази година iPad Pro 12.9. Твърди се, че те са изпълнени по оригинална CAD схема на модела, който може би ще дебютира заедно с 10.5-инчов вариант по време на събитието на 12 септември.

Впечатление правят изтънените рамки на екрана, заострените ръбове и наличието на пластмасови антени на задния панел по подобие на айфоните от шеста и седма генерация. Камерата обаче стърчи доста като за устройство с най-съвременен индустриален дизайн.

Home бутон няма, което означава, че защитата е FaceID - навярно не може да говорим за скенер на пръстови отпечатъци, вграден в екрана, тъй като тази технология още я няма при айфоните. 3.5 мм жак за слушалки също няма. Освен това се говори, че Apple е трябвало да промени местоположението на smart конектора, защото FaceID работи само когато таблетът е в портретен режим. Дали това означава, че вече ще трябва да го прикачате към Smart Cover във вертикална ориентация?

mysmartprice и OnLeaks, първоизточникът на изображенията, предупреждават, че те може да не са на 100% достоверни и сигурно ще има някои разлики спрямо финалния продукт. Въпреки това те дават достатъчно добра визуална представа как би изглеждал един по-модерен iPad Prо.

 

Тагове: