Напиши думата, която търсиш и натисни Enter

Представяме на вашето внимание фино подбрана селекция от артикули, които могат да влязат в употреба на всеки почитател на персоналните компютри, който търси специфично качество и среда.

Продуктите включват удобен стол, страхотен монитор, SSD, ултракомпактен компютър и безжичен рай от GIGABYTE.

И така:

GIGABYTE AORUS KD25F

Тактическият геймърски красавец е 240 Hz и с 24.5” FHD панел, превръщаш екшън игрите в реалност. При прицелване със снайпер, AIM Stabilizer и 0.5 ms времето за реакция се грижат за ясна картина без размазване. Aorus Dashboard показва в реално време данните от хардуера, без да пречи на игрите. Мониторът разполага с картина в картината, OSD режим на контрол с мишка/клавиатура и красиви LED светлини, които могат да се настройват. Мониторът предлага и поддръжка на технологията NVIDIA® G-SYNC®. Всеки дисплей е одобрен от NVIDIA и осигурява плавно геймърско изживяване при променливо опресняване (VRR), което премахва насичания, накъсвания, артефакти и примигвания при нива на опресняване до 240 Hz. И още - функцията AORUS Aim Stabilizer намалява размазването при движещи се изображения и позволява на играчите да поддържат изключителна яснота на играта и по-плавно преживяване. Например в FPS игри произвеждането на изстрел ще доведе до силен откат, който ще разклати екрана и ще доведе до размазване на картината. И по отношение на дизайна нещата са позитивни и нагоре - мониторът разполага с изключителна поставка, която е проектирана ергономично, за да предлага много богат избор от настройки на височината на монитора, накланянето му настрани и напред, завъртането му вертикално и хоризонтално.  

Цена: 1069.00 лв.

 

 

GIGABYTE AORUS AGC300

Изпробвайте този геймърски стол и ще разберете колко сте се мъчили досега! Той издържа играчи до 120 кг, изработен е от еко кожа, има газов амортисьор с регулиране на височината от 445 до 520 мм, люлеещ механизъм, регулируеми подлакътници и, разбира се - меки възглавници за кръста и главата. Седалката е с размер 55 x 50 см, а облегалката е висока 82 см.

Цена: 599.00 лв.

 

 

GIGABYTE BRIX BLCE-5005R

Ултракомпактен компютър, подходящ за домашно мултимедийно/гейм PC, училища, лаборатории, офиси и търговски приложения, като например банкомати, табла с резултати и др. Има процесор Intel Pentium J5005, 1 слот за DDR4 памет, най-бързата безжична връзка + Gigabit LAN, два HDMI порта за два дисплея и цели 4 USB 3.0 порта.

Цена: 400.36 лв.

 

 

GIGABYTE AORUS 1/2TB NVME

Ако все още нямате М.2 SSD, не се колебайте! Във вариант 1 или 2 TB Aorus SSD ускорява зареждането на Windows и игрите неимоверно със своите до 5000 MB/s скорост на четене и до 4400 MB/s при запис. За светкавичната работа се ползват 1 (съответно 2) GB DDR4 DRAM външна кеш памет, а в двете си версии дисковете имат по 5 години гаранция.

Цена: 1 TB - 640.81 лв.

Цена: 2 TB - 1057.22 лв.

 

 

GIGABYTE GC-WB1733D-I

Лесно може да се освободите от кабелите, поставяйки тази безжична карта в PC-то си. Тя поддържа всички безжични стандарти, вкл. 802.11ac 160 MHz, комбинираният трансфер на данни достига 1733 Mbps, има две външни антени за по-добър обхват и дори поддържа Bluetooth 5.0.

Цена: 62.57 лв.