Втората част от селекцията с продукти също има предложения, които може да заинтригуват учениците. Преди да я видите, ето няколко интересни факта за периода от годината, предшестващ първия учебен ден.

В различните държави по света този период се отнася до различно време - в зависимост от образователната система и географските особености. В САЩ, Европа и Канада периодът започва през втората половина на август до средата на септември, в Австралия и Нова Зеландия – през февруари, в Малайзия – от ноември до декември, в Индия – през юни, когато училищата отварят. А в Япония, чиято учебна година започва през пролетта, дните за Back to School са през месец март.

Първата част на селекцията може да разгледате тук

 

Смарт часовник HUAWEI WATCH GT + втора каишка

Атрактивна оферта с подарък по случай настъпващия ученически сезон, която ще намерите в търговската верига и мобилните оператори. Цветовете, изразяването на собствен стил и активното спортуване покриват идеите на това предложение, а кой млад човек не желае това? Huawei Watch GT се приема чудесно във всичките си 4 дизайна, а сега се продава с подарък втора каишка, за да се радвате на 2 дизайна с една покупка. Освен с богатството от функции, сред които триатлон и следене на съня, Watch GT се отличава с разумна цена и с изключително дълъг, от порядъка на седмици, живот на батерията.

319 лв.

 

Часовник „ХАРИ ПОТЪР СВЕТКАВИЦА“

Оригинален стилен дизайн за фенове. Стрелката за секунди представлява светкавица, символизираща формата на белега, който Хари получава при опита на Волдемор да го убие. Има метална регулируема каишка и логото на Harry Potter на гърба на циферблата. Идва в брандирана кутия, като продуктът е официално лицензиран и изработен под ръководството на Warner Bros.

369.90 лв.

 

Комплект моливи „ДОМОВЕТЕ НА ХОГУОРТС“

Записвайте и планирайте всяка нова стъпка с този комплект от 6 красиви молива. Всеки молив представя един от домовете – Грифиндор, Слидерин, Рейвънклоу и Хафълпаф. Oстаналите два са с дизайн на Хогуортс и, разбира се, играта Куидич. Идват в брандирана кутия на Хогуортс и са официално лицензиран продукт.

19.90 лв.

 

Раница „ИГРА НА ТРОНОВЕ“

Супер яка раница с кожена катарама, капак и надпис Game of Thrones. Изобразява картата на Вестерос, а отвътре има две големи отделения, разделени с преграда. Едното е специално предназначено за лаптоп, с мек и щадящ предметите хастар. Затваря се с регулируемо въженце. Официално лицензираният продукт на „Игра на тронове“ има размери 50х30х17 см и е изработен от еко кожа и плат.

89.90 лв.

 

Часовник „ХАРИ ПОТЪР – ГРИФИНДОР“

Грифиндор е един от четирите дома в училището Хогуортс, описвано в книгите за Хари Потър. Символ на дома е лъвът, а цветовете му са червено и златно. Основател на дома е Годрик Грифиндор. Дизайнът включва герба на дома, както и красиви детайли в циферблата на часовника и по каишката. Тя от своя страна е изработена от естествена кожа. Идва в брандирана кутия и е официално лицензиран продукт, изработен под ръководството на Warner Bros.

159.90 лв.

 

Раница DAKINE ATLAS 25L SCOUT

Ако виждате училището повече като почивка между скейтборд сесиите, това е раницата за вас. Atlas може да побере вашите учебници, 15-инчов компютър, химикалки, моливи, но също така разполага със здрави каиши, които да носят вашия скейтборд, когато за съжаление не го карате. Раницата разполага дори с джоб за слънчеви очила. Пълен комплект за ученици. 

95 лв.

 

Гейминг стол RAIDMAX DRAKON DK-709

Един от най-подценяваните компоненти на всеки гейминг set-up е столът. Машината, на която играете, е най-важна, но за да продължават гейминг сесиите ви повече часове, ще ви е нужен удобен стол. Raidmax Drakon DK-709 ще превърне седенето в него толкова приятно, че няма да усетите как минават часовете. Тук ще намерите всички компоненти на един истински геймърски стол и още. Дизайн, който ви обгръща, регулируема възглавничка за кръста, издържливо стоманено шаси, SGC сертифицирана въздушна помпа, 120 кг товаримост и дори поставка за крака. Какво няма този стол?

349 лв. 

 

Първата част на селекцията може да разгледате тук

Вижте още: Аквапаркът в София е пред завършване (СНИМКИ)