Неусетно измина повече от месец и половина – време, през което търсихме вашето мнение за най-добрите технологични продукти на 2014 година, но и за най-доброто съдържание за тях. Както всяко хубаво нещо и нашите инициативи HiEnd EPA и ECA за тази година достигнаха до своя край. Всъщност гласуването ще приключи утре сутрин, което означава, че имате още малко време да подкрепите продукта или съдържанието, което ви е направило най-силно впечатление за последните 12 месеца. Ако пък вече сте дали своя глас, имате броени часове, през които можете да поканите своите приятели да направят същото – за всеки трима поканени и гласували получавате още един запис в томболата за страхотните награди. Какво по-хубаво от това да спечелите практичен и удобен хибриден ултрабук или 48-инчов Smart телевизор с Android в месеца, посветен на подаръците?

В HiEnd EPA 2014-2015 гласувате за най-добрия смартфон, фаблет, таблет, умен аксесоар, телевизори, фотоапарати и още много интересни технологични продукти, разпределени в 15 категории. Както винаги най-големият спор е при смартфоните, но тази година голямата битка между Samsung и Apple се пренесе в категория „Фаблет“. Направете своя избор и се записвате за томболата, в която един от вас, гласувалите, ще спечели хибридния ултрабук Toshiba P30W с включен Microsoft Office 365 Personal. С него получавате гъвкавост на таблет и удобството на лаптоп. Дисплеят е сензорен IPS Full HD с интегриран светлинен сензор, процесорът е 2-ядрен Intel Core i5 от четвърто поколение, а корпусът е алуминиев. Звукът ще ви разтърси от високоговорителите harman/kardon, a батерията ще ви осигури 7 часа работа. Инициативата се осъществява с подкрепата на УниКредит Булбанк.

В HiEnd ECA 2014-2015 търсим най-доброто цифрово съдържание за тази година. Искаме да изберете най-добрия музикален албум, най-добрия филм, сериал, бг хит, бг приложение, компютърна/PC игра и още, и още интересни продукти на развлекателната индустрия, които са ви развълнували и впечатлили. Тук също наградата е много приятна – 48-инчов Smart телевизор Philips 8109 с Android. Оборудван е с 4-странна Ambilight Spectra XL система, с която филмите и игрите буквално нахлуват във всекидневната ви, работи с приложения от Google Play (все пак си е Android), 4-ядрен процесор и спокойно можете да го управлявате чрез жестове и глас.

Очакваме ви на epa2014.hicomm.bg! Успех на всички участващи, а съвсем скоро ще разберете не само кои продукти и съдържание са победителите от нашите инициативи, но и кои са двамата щастливци, които ще получат коледния си подарък по-рано. :)