Една от портативните колонки, за която ще трябва да се притеснявате една идея по-малко – както за начина на разположение, така и за съхранение. Първото означава, че можете да разположите Charger 2+ както във вертикално, така и в хоризонтално положение и това по никакъв начин няма да наруши качеството на звука. Второто е, че колонката е водоустойчива. За съжаление не можете да я потопите изцяло във вода, тъй като портовете остават открити, но няма да се притеснявате, че ще разлеете чаша вода върху нея или че ще паднат няколко капки дъжд.

Батерията на Charge 2+ e 6000 mAh и е достатъчна за около 12 часа възпроизвеждане на музика. Този период на автономна работа може да падне драстично, ако използвате джаджата и за портативно зарядно.

Предложението на JBL в тази категория има и вграден говорител, който би трябва да се справи много прилично в диапазон от до два метра, но не трябва да очаквате чудеса. Сред по-интересните функции е възможност за връзка с няколко устройства едновременно, а общата мощност на джаджата е 15 W (два говорителя по 7.5 W). Те са напълно достатъчни за силен звук, но при по-сложните и наситени песни при по-високите нива може да се усети спад в качеството.

 

• До 12 часа възпроизвеждане
• Сертификат за водоустойчивост
• 15 W мощност
• Функция “свободни ръце”

Тагове: