Напиши думата, която търсиш и натисни Enter

Samsung Galaxy Z Flip3 5G е иновативен и мощен смартфон, който привлича вниманието от пръв поглед. Минималистичният му дизайн и чудесната интеграция в екосистемата на компанията са олицетворение на стремежа на Samsung да гарантира на потребителите усещането за свързаност и лекота на употребата, които са запазена марка на всички устройства от серията Galaxy.

ВИЖ ОЩЕ: Samsung Electronics затвърждава позицията си в ТОП 5 в Best Global Brands 2021

 

Galaxy Z Flip3 5G осигурява страхотна производителност, защото е оборудван с ултра бързия мобилен чип Snapdragon 888, като 5-нанометровият процесор е допълнен от 8 GB оперативна памет. Тази комбинация гарантира оптимално представяне както в най-натоварващите игри, така и в най-тежкия мобилен софтуер. А зашеметяващият 6.7-инчов основен екран осигурява феноменално качество на показваното съдържание. Предният дисплей от друга страна гарантира бърз достъп до най-важните функции, без да се налага всеки път да разтваряме смартфона.

Мобилният телефон има компактна форма, която му позволява да се побере и в най-малките джобове. Той разполага с най-здравата и стилна алуминиева рамка, а външното му покритие е от най-удароустойчивото стъкло! Освен това Galaxy Z Flip3 5G е първият в света водоустойчив сгъваем смартфон с рейтинг IPX8.

Разберете повече за сгъваемото бижу на Samsung от нашето видео ревю:

Снимки: HiComm