Напиши думата, която търсиш и натисни Enter

Не всички коледни подаръци е необходимо да са под елхата, нали? В трескавото търсене на полезен коледен подарък се лутаме между оригиналност и практичност. Искаме да намерим най-подходящия предмет, който да е израз на нашата грижа и любов. 

Ежедневието ни все повече изисква дълго стоене в изправено положение или седене на бюро в продължение на часове. Все по-често се оплакваме от скованост в гърба и ставите, а време за полезни упражнения и разтягане намираме все по-трудно. Някои мечтаят за масаж в луксозен СПА център, но планирането на посещение там започва да прилича на планирана туристическа обиколка. Други мечтаят за масаж, но не обичат да бъдат докосвани. Трети, не могат да нарушат натоварения си график, за да си починат истински. Всъщност решението може да е у дома, почивката да е пълноценна и в същото време да не прекъсваме рутината си. Може и да е в офиса ни, на разположение по всяко време, без да се налага да се съобразяваме с масажиста, който ще дойде на място.

Представете си удоволствието от тонизиращ масаж сутрин или релаксиращ вечер след работа - в комфорта на нашия дом. Фотьойлът влиза в ролята на терапевт, който подобрява кръвната и лимфната циркулация и ускорява възстановителните процеси в тялото. Той ще се погрижи за мускулите и сухожилията и ще облекчи неприятното усещане за дискомфорт.

Всеки стол KOMODER включва уникални функции и зависи от нас  да решим кои ще са най-подходящи за пълната ни релаксация.

Високотехнологичните масажни столове KOMODER включват два робота с по две масажни ръце - за цервикалната и торакалната област и за лумбалната и сакралната област. Представете си двама масажисти, които работят върху гърба ви.

Космически дизайн и технология от най-ново поколение, те предлагат индивидуален масаж като сканират тялото на човека, Pdh, който седи в него. Интелигентните безшумни масажни ръце са регулируеми и се грижат за цялостен масаж на тялото. Изборът е между 23 автоматични програми или персонализиран масаж от 11 режима в ръчен масаж на 6 различни интензитета, в 5 нива на дълбочина на масажа.

Масажните възглавници в областта на раменете, ръцете и краката премахват напрежението и контракциите на мускулите. Въздушно пресиране, шиацу приставки за дланите или детайлен гуаша масаж за прасците и стъпалата (от пръстите до петите и ахилеса). Функцията за нагряване на гърба използва въглеродни влакна като източник на инфрачервено отопление. Независимо дали имаме болки в краката, или прекарваме много време в изправено положение, стимулирането на нервни центрове в ходилата е истинско удоволствие.

Всяко от високотехнологичните кресла KOMODER разполага с иновативни опции и екстри. Максималната прецизност на технологията “интелигентни ръце” дава възможност за индивидуални настройки на програмите и избор на масажните ролки.

 

Масажиращи очила KOMODER – подаръкът, който ще се превърне в най-добър приятел

 

Често след дълъг работен ден, особено пред монитор, се усеща напрежение в очите или дори двойно виждане. Все повече от хората с технологични професии търсят начин да успокоят очите си, защото ги усещат сухи и уморени.

Масажиращите очила Komoder са най-новото мобилно решение за терапевтичен масаж за мускулите на лицето и очите. Те използват масажна система с въздушни възглавници, които покриват лицевата мускулатура и я отпускат. Освен че предотвратява мигрената, използването на масажор за очите и слепоочието влияе положително върху менталното състояние и успокоява ума. Масажирането на точките с пресиране около очите е много полезно за тяхното здраве, особено при напрежение вследствие дълго стоене пред екран.

Масажиращи очила Komoder C58S, предлагат набор от режими на масаж, настройки на топлината и музикални опции. Този затоплящ ефект действа успокояващо и при обостряне на синузит. Друго предимство е детоксикацията. Лимфният дренаж и увеличеният приток на кръв през шията са от решаващо значение за елиминирането на отпадъците от тялото. Масажът на очите и главата също може да помогне при безсъние, както и да облекчи симптомите на тревожност и депресия.

Малко са продуктите, които могат да надхвърлят полезността на масажния стол, особено по отношение на здравето. В комбинация с масажните очила подаряваме възможност  за пълен релакс, успокояване на ума и справяне с главоболието. Масажът облекчава болките в мускулите, подсилва имунната система, премахва стреса. Подаръци, които олицетворяват истинска грижа - те ще променят наистина живота на човека, който ги получи.

Масажните столове и масажните очила Komoder се предлагат с 3 години гаранция, а доставката е безплатна. Поискайте специална цена и поръчайте на 0888 637 756.

Снимки: Komoder