За Razer не е непознато да си партнира с лайфстайл марки. От производител на луксозни часовници до феномена на уличното облекло BAPE – компанията за игри има богата история на продуктово предлагане извън своята ниша. Но последното ѝ сътрудничество може да е най-амбициозното досега. Razer се обедини с Lamborghini, за да създаде стол за игри – Enki Pro Automobili Lamborghini Edition, – който въплъщава лукса и комфорта, свързани с марката, смесени с нейното наследство от спортни автомобили.

Компанията твърди, че най-новото ѝ творение предлага „най-балансираното тегло при седене за ентусиасти на супер спортни коли“. Разтърсващи дизайнерски елементи, вдъхновени от Lamborghini, като характерните за марката геометрични шарки на шевовете и оранжево-черната цветова схема, разкошният геймърски стол на Razer идва снабден с магнитна възглавница за глава, прецизен циферблат за регулиране на наклона и облегалка с висока плътност.

Игралният стол Enki Pro на Razer е тапициран с мек на допир материал Alcantara в областта на облегалката, докато страните са облицовани с устойчива кожа. Основата на седалката е широка 53 см за по-удобно разпределение на тежестта, докато опората за раменете се извива до 110 градуса. Има и лумбална дъга, която помага за изправена стойка, докато максималният наклон, предлаган от стола, е 152 градуса. Enki Pro е най-добрият стол за игри на Razer и има логика, че е избран за партньорството на Automobili Lamborghini.

В резултат на всичкото това Razer определя цена от 1299 долара. Геймърският стол Razer Enki Pro Automobili Lamborghini Edition ще може да бъде взет от следващия месец от официалния уебсайт на компанията и оторизираните търговски обекти в САЩ и някои европейски пазари. За сравнение стандартният геймърски стол Enki Pro, декориран в характерната черно-зелена цветова схема на Razer, струва 1000 долара. Изглежда, че премията от 300 долара отива предимно за лицензионни такси, няколко естетически добавки и логото на Automobili Lamborghini на облегалката на стола.

Въпреки това, ако не можете да чакате до декември за стол за игри с марка Lamborghini, Razer също си сътрудничи с Koenigsegg за стол за геймъри от серията Enki Pro. От друга страна Boss прави офис столове, стилизирани по емблематичния Lamborghini Gallardo, които струват страхотните 2000 долара. Ако сте по-скоро фен на Lamborghini Huracán, Boss има вариант и за него на цена от смразяващите окото 3500 долара.

Също така, ако сте изненадани от това, че Lamborghini се пробва в сегмента на мебелите, това всъщност не е новост. Подмарката Tonino Lamborghini на италианския производител на спортни автомобили ще украси целия ви офис и домашно пространство с луксозни мебели. Говорейки за изненади обаче, Razer представи и първата си мобилна конзола за игри, Razer Edge 5G, на своя фестивал RazerCon 2022.

Снимка: Razer

Виж още: Razer Edge 5G е нова Android конзола, която претендира за вниманието ви

 

Тагове: