Напиши думата, която търсиш и натисни Enter

Logitech са име в света на компютърната периферия. При това Име с голямо „И“. През годините компанията си извоюва позицията на производител на широк спектър от продукти, отличаващи се не само с високо качество и надеждност, но и предлагащи уникален набор функционални характеристики като например фирмената технология LIGHTSPEED за безжично свързване.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Logitech K/DA Collection – специална селекция геймърска периферия за най-запалените League of Legends фенове (РЕВЮ)

Най-новият продукт на компанията, разчитащ на нея и предлагащ изключително ниска латентност и рекордно дълъг живот на батерията, е Logitech G435 LIGHTSPEED Wireless Gaming – безжични геймърски слушалки от ново поколение, ориентирани към всички почитатели на видеоигралните забавления.

 

Компактни, леки и в ярки цветове

Типично за геймърските продукти на Logitech, в последно време G435 се предлагат в няколко различни свежи цветови варианта – черно и неоново жълто, бяло и люляково (лилаво) и синьо и розово (малиново), – гаранция, че ще отговорят на предпочитанията на максимално широк кръг потребители.

Една от най-ярките отличителни черти на G435 е фактът, че те са изключително компактни и леки – слушалките тежат едва 165 грама и предлагат вграден микрофон, т.е. за разлика от повечето геймърски хедсети нямат отделен модул за микрофон. Това ги прави много дискретни, удобни за пренасяне и използване не само у дома, докато играете, но и навън, докато се забавлявате в движение.

Една от най-уникалните функции на G435 е универсалната им съвместимост с най-разнообразни геймърски платформи – от РС през Mac и PlayStation до различни мобилни устройства. Това е постигнато благодарение на поддръжката едновременно на фирмената LIGHTSPEED 2.4 GHz Wireless технология за безжична връзка и по-универсалното Bluetooth свързване. На РС и с PlayStation ще можете да разчитате на високото качество на LIGHTSPEED безжична връзка с помощта на специален USB адаптер, докато свързването с други съвместими устройства се осъществява с помощта на широкоразпространения Bluetooth стандарт.

В резултат G435 предлагат много по-гъвкави и универсални опции за използване. За разлика от другите безжични геймърски продукти на компанията, които са по-тясноспециализирани и предназначени приоритетно за видеоигрални забавления, тези слушалки ви позволяват да останете свързани с любимите си неща дори и когато спрете да играете – докато слушате музика, говорите с приятели или гледате филми и видео.

За това допринася и отличното качество на звука, осигурено от специално разработените 40 мм говорители, както и специалната технология за потискане на околния шум, която използва вграденият микрофон. С нейна помощ спокойно можете да използвате G435 не само за комуникация в любимите си мултиплейър игри, но и когато провеждате телефонни разговори – например когато слушалките са свързани към вашия смартфон.

 

Еко забавление без край


Разбира се, G435 нямаше да са Logitech продукт, ако бяха просто чифт високотехнологични безжични слушалки. Те освен това са създадени с мисъл за природата. Пластмасовите им части са със специален сертификат, удостоверяващ, че са изработени от 22% рециклирана пластмаса. Хартиените опаковки идват от сертифицирани от FSC гори, а Logitech отделят средства от всеки продаден продукт за финансиране намаляването на въглеродните емисии.

Освен елегантен и модерен дизайн G435 са създадени и с мисъл за хората с увреждания – например към буквените обозначения за ляво и дясно на всяка слушалка, Logitech са добавили и брайл маркировка за по-лесно ориентиране на незрящите.

Изключително силен плюс на G435 е и впечатляващото време за автономна работа, което те предлагат – до 18 часа живот на батерията – отлично постижение за слушалки с толкова скромни размери и тегло.
Logitech G435 Wireless Gaming Headset ще са налични на пазара от края на септември на цена от 159.99 лв.

Снимки: Logitech