Chrome WebStore се промени доста през последните години в качествен и количествен аспект. Приложенията и игрите в онлайн магазина на Google Chrome браузъра са стотици хиляди и изборът е огромен. А най-важното е, че абсолютно всичко е абсолютно безплатно! Предлагаме ви да направите своя Chrome браузър още по функционален с класацията ни с Chrome приложения за август 2013 година!

 


 

 

YOUZEEK

 

aОткрийте и слушайте любимата си музика навсякъде напълно БЕЗПЛАТНО!

Търсете, слушайте, и създавайте свои плейлисти, а след това ги споделете с приятели и познати във Facebook и Twitter. Удобния интерфейс и богатия избор ще ви донесат много приятни емоции и забавления с любимата ви музика.

Достъп до супер разнообразни жанрове (поп, рок, техно, класика, инди, фолк, пънк, джаз, рап, соул, ритъм енд блус и много други), от над 200 държави. Никой не може да живее без музика, тя е храна за душата и вие трябва да се погрижите за нея, като изтеглите YouZeek!

 

Инсталирай приложението от Chrome Web Store


 

BIODIGITAL HUMAN

 

aBiodigital Human е 3D платформа, която улеснява разбирането за анатомията и болестите на човек, както и за тяхното лечение.

Изследвайте анатомията си в 3D режим, завъртайки чрез мишката скелета на човек от мъжки или женски пол! Проучвете детайлно всеки орган, мускул, кост, нервната система и каквото още се сетите.

Онагледяването в 3D режим е съчетано с подробни медицински описания предоставящи ви безпрецедентна свобода да научите всичко за тялото си и то само с натискане на един бутон на мишката. Моля, имайте в предвид, че BioDigital ще продължи да се развива, за да предостави още повече детайли за самообучение. Препоръки за това какво бихте искали да се подобри, са добре дошли!

BioDigital Human е страшно полезен инструмент за студенти следващи медицина, както и за практикуващи лекари и дори преподаватели и професори. Успех.

 

Инсталирай приложението от Chrome Web Store


 

Webcam Toy

 

sПравете снимки с вашата уеб камера и използвайте над 70 безплатни забавни видео ефекти.

Запазвайте снимки на вашия компютър или ги споделете с електронна поща, Twitter или Facebook! Броят ефекти е наистина впечатляващ и ще задоволи всеки каприз, а в същото време ще стане любимо занимание на всеки фото маниак.

Поиграйте си на воля и споделете резултата си с целия свят!

 

Инсталирай приложението от Chrome Web Store


 

Chime

 

sChime е агрегатор на вашите известия в Gmail, Facebook, Twitter, Reddit, и за още много други сайтове и услуги! Останете винаги информирани със своите уеб нотификации.

Chime ви дава свободата да получавате на едно място уведомления от всички известни социални мрежи. Няма как да не отбележа и една ключова характеристика след последното обновление на Chime, а именно, че при всяко съобщение от долния десен ъгъл на екрана ще изскачат прозорче с известието. Така дори браузъра да не е на топ позиция и в момента да използвате друга програма (например Skype) вие пак ще разберете, че имате ново съобщение, харесване във Facebook и т.н.

 

Инсталирай приложението от Chrome Web Store


 

Black Menu for Google™

 

sТова е единственото подобно меню в Chrome Web Store за достъп до всички ваши профили в Google. Само с едно кликване на мишката ще може да търсите информацията, която ви е нужна, ще получавате лесен достъп до най-често използваните услуги на Google, и то по-всяко време.

Black Menu for Google е правено, за да ви спестява време. С поставяне на курсора на мишката върху кой да е таб от менюто, автоматично ще се покаже страницата на съответната услуга на Google, а еднократно кликване ще я отвори в нов раздел. Не пропускайте!

 

Инсталирай приложението от Chrome Web Store


 

Evernot Clearly

 

sClearly е супер полезен инструмент от Evernote, с който ще направите четенето на блогове, новини, статии и уеб страници семпло и приятно занимание. Запишете това, което искате с Evernote и го прочетете където и да сте.

С едно щракване на мишката, цялата страница ще се промени пред очите ви, за да предостави единствено стилизиран и подравнен текст, който да прочетете, без да се разсейвате от рекламни банери и други „ненужни“ неща намиращи се на съответния сайт.

Свържете профила си от Evernote и синхронизирайте статиите си от всеки компютър, телефон или таблет, който използвате.

 

Инсталирай приложението от Chrome Web Store


 

Zoho Sheet

 

s Zoho Sheet е онлайн приложение за електронни таблици, което ви дава възможност да създавате, редактирате и споделяте електронни таблици в мрежата.

Приложението е много удобно за търговци, счетоводители, учени, стипендианти, студенти, и въобще, за всички, които работят с таблични данни и на които се налага да използват електронни таблици. То може да се използва за работа с големи количества данни, формули и графики. Освен това можете в реално време да работите съвместно с други потребители в една и съща таблица.

Това е едно високоефективно онлайн приложение, което фирмите намират за изключително полезно за съвместната работа. Разполагате с повече от 300 функции за изчисленията си.

Предлага се на 26 езика: български, каталонски, китайски (опростен), китайски (традиционен), чешки, датски, холандски, английски, есперанто, френски, немски, унгарски, италиански, японски, норвежки, полски, португалски (бразилски), португалски (европейски), румънски, руски, сръбски, испански, шведски, тамилски, турски и украински.

 

Инсталирай приложението от Chrome Web Store


 

Autodesk Homestyler

 

sAutodesk Homestyler e висококачествен (при това и безплатен) онлайн софтуер за триизмерно и двуизмерно проектиране на вашия дом.

Позволява планиране на цялостен интериор и екстериор. Разполагате със солиден запас обзавеждане: мебели за кухни, спални, всекидневни, офиси, бани и др. Можете да строите стени, стълби, камини, прозорци и т.н. Наличен е и богат набор от повърхности, материали и цветове.

Декорирайте стени, подове, тавани... Можете да се развихрите и в областта на градинския и ландшафтния дизайн. С Autodesk Homestyler ще забравите за скъпоструващите проекти за дизайн за новото ви жилище. Сега вие може да се превърнете в истински архитект на своя бъдещ дом.

 

Инсталирай приложението от Chrome Web Store


 

My Browser Page

 

sMyBrowserPage е стартова страница за вашия Chrome браузър, издържана в дизайна Metro на Microsoft и Windows Phone.

Тя има графичен списък на най-популярните сайтове, както и опция за онлайн търсене по всяко време. MyBrowserPage не се нуждае от регистрация, и е свободен за ползване.

 

Инсталирай приложението от Chrome Web Store


 

Loupe Collage

 

sОформете снимките си така, както искате за броени секунди.

Loupe събира стотици снимки и за секунди, автоматично създава красиви фотоколажи в избрана от вас форма. Превърнете вашите колажи в сърца, животни, думи и дори лога на известни марки (като Apple и Facebook например).

Можете да ги споделите с всички ваши близки и познати по многобройни начини. Имате опция за завъртане на снимките, промяна на размера им, фона и цвета. Може да използвате и снимки директно от Facebook, Google+, Twitter, Instagram, Tumblr, и т.н.

Създавайте колажи във формата на правоъгълник, сърце, звезда, пеперуда... Споделете колажите с приятелите си във Facebook, Twitter, чрез електронна поща, или ги вмъкнете във вашия сайт или блог.

 

Инсталирай приложението от Chrome Web Store