Минаха няколко месеца, откакто Google стартира своята услуга All Access, и както често се случва тя е бе налична ексклузивно само в САЩ.

Според страницата на Google „новата“ услуга от приложението Google Play Music в момента е достъпна в осем държави в Европа, включително Испания, Франция и Италия и във Великобритания, както и на територията на Австралия и Нова Зеландия.

 

Както беше и при старта на услугата в САЩ, Google предлага отстъпки на цените за абонамент. Ако се регистрирате преди 15 септември, абонамента ще струва € 7.99 (или £ 7,99 в Обединеното кралство), вместо € 9.99 / £ 9.99.

Функционалността на All Access ще съвпада на 100% с тази в САЩ и ще може да излъчвате музика от каталога на Google от всяко устройство с Android или чрез вашия уеб браузър. Избирайте и музика от музикалната ви колекция, качена в „облака“.

 

За съжаление, все още няма следа от обещаното приложение на Google Music Play за iOS (Apple) потребителите, както и яснота кога ще бъде налично на територията на България, затова ще трябва да бъдем търпеливи, поне за сега.


 

 


 

 

Вижте новата функция за добавяне на хипер-връзки в Google Drive!