Sleepwalker's Journey

 

sХоденето на сън е странно явление, което и до ден днешен не е напълно обяснено от науката. Сомнамбулите правят невероятни неща докато спят и по този начин се излагат на опасности, които могат да им навредят сериозно.

Запознайте се сънливеца Moonboy. Той се нуждае от вашата помощ, за да достигне до леглото си. Помогнете му да премине безопасно през различни капани и препятствия по пътя му до уютното легло. Решавайте заплетени пъзели в неговия фантастичен свят на сънищата.

Вие сте единственият пазител на Moonboy. Започнете това красиво пътешествие сега!

 

Цена: 1,41лв.

 


Връзка към играта в Google Play

 

 


 

Royal Revolt!

 

sRoyal Revolt е интуитивна 3D игра, в която ще водите своите верни войни в битката за възвръщане на царството, което е трябвало да наследите от баща си. Отнето от собствените ви роднини, вие трябва да водите битка след битка, за да спечелите всяка крепост и да достигнете до вашето царство.

Просто насочете героя си към вражеските единици и укрепленията им и той автоматично ще започне своята битка. Успех.

 

 

Цена: Безплатна

 


Връзка към играта в Google Play


 

 

Little Things® Forever

 


aLittle Things® Forever е определено най-оригиналната игра, на която съм попадал напоследък.

В нея трябва да откриете определен брой предмети скрити сред стотици други. Всяко от нивата представлява форма на животно или предмет, а тази форма е съставена от стотици миниатюрни предмети. С два пръста може да приближавате, за да разгледате по отблизо къде се намират търсените неща, а когато ги намерите просто ги докоснете и те ще изчезнат от списъка. След като намерите всички предмети, нивото ще се смени с ново.

Little Things®  е задължителна за всички фенове на игрите от типа - открий скритите предмети.

 

Цена: Безплатна

 


Връзка към играта в Google Play

 


 

Rise of the Blobs

 


sОпределено никога не сте виждали пъзел игра като тази!

Вълни от гладни „петна“ са на път да се изскачат до вашия герой бонбона маршмелоу! Помогнете му да оцелее и спрете настъплението на петната, като поставяте еднакви по цвят плодове върху тях. Така ще унищожавате цели редици и колони петна, докато не изчистите цялата кула.
Готови ли сте да се впуснете в това колоритно предизвикателство?

 

 

Цена: Безплатна

 


Връзка към играта в Google Play

 


 

Beat Hazard Ultra

 


sНасладете се на вашата музикална колекция, както никога досега с този интензивен аркаден шуутър.

Beat Hazard Ultra е любимо заглавие на милиони PC геймъри по света. След като играта беше портната за Android и iOS, феновете на това музикално галактическо приключение станаха още повече.


Играта реално не блести нито с впечатляващ геймплей, нито с неповторима графика, но има едно много силно качество, а именно, че по време на игра пуска любимите ви парчета, качени в устройството ви. И не само това, защото светлинните ефекти в между галактическите битки са обвързани с ритъма на песните. Това създава особено приятни усещане и кара сетивата ви да се потопят в действието изцяло.


Аз лично изпробвах играта с умопомрачителния хит, „Притури се планината by stellamara nit grit remix“. Не пропускайте!

 

Цена: Безплатна (Demo)

 


Връзка към играта в Google Play


 

Тагове: