Със сигурност много от вас са си поставили следновогодишни обещания, които се отнасят до започване на строг режим на хранене и тренировки, за да може да се елиминира „вредното“ влияние на коледните празници. Да натрупали сме някое килце, тук-там и ще трябва да се стегнем, ако искаме до лятото да сме в перфектна физическа, а и от това в психическа форма.


В Nike знаят това и не случайно са подготвили пускането на актуализация именно в последния ден на 2013 година, 31 декември. Nike Training Club (N+TC) за Android и iOS устройства ще има нови функции, включващи способността за персонализиране и упражняване на съчетания, както и печелене на награди и споделяне на постижения, когато стигнете до успешен край.


От Nike също така добавят шест нови упражнения с видеоклипове към тях (с участието на спортисти и известни треньори) в своя архив от повече от сто такива. Друга новост в приложението е, че то вече е по-тясно интегрирано с други продукти на Nike. Вече е възможно да добавяте минути за изминаване на всеки спринт цикъл в Nike+ Running приложението. Ще можете да маркирате N+TC сесии и от FuelBand приложението.

 

Актуализацията е планирана за 31 декември, за да ви накара да се почувствате по-малко виновни за това трето парче чийзкейк в навечерието на Нова година.


А видяхте ли Transformer маратонки от Nike?