Toshiba отново подобрява сигурността на своето портфолио от ноутбук решения. Компютърните вируси и друг зловреден софтуер представляват сериозна заплаха за сигурността на всички компютърни потребители и особено тези с непрекъсната връзка с интернет.

Компанията предлага решение за сигурност на своите клиенти. От края на февруари 2013 г. започва доставката на някои модели с пакет за сигурност McAfee Antivirus Plus 2013. След пускането на No Matter What Guarantee, която защитава потребителите от инцидентни повреди, унищожаване на устройството или кражба, Toshiba се стреми да подобри още повече сигурността на клиентите си и затова си сътрудничи с McAfee, за да осигури пакета McAfee Anti-Virus Plus 2013 за новите си модели.

Антивирусният софтуер McAfee Anti-Virus Plus 2013 има множество възможности, като подобрено безопасно търсене и защита при онлайн пазаруване. Това са само част от плюсовете на софтуера. С икони, кодирани в различни цветове до всеки резултат от търсенето, включително сайтовете на популярни социални мрежи, потребителите ще знаят кой сайт е безопасно да посетят. Антивирусният софтуер от McAfee автоматично блокира подозрителни потенциално опасни реклами, за да защити потребителите.

Тагове: