Чували ли сте за приложението Kidamom? След като днес ви информирахме, че O'Live BG е достъпно за умните телевизори на Samsung, сега е ред на още една програма, за която научаваме от съобщение от компанията.

Kidamom от няколко дни вече е налично за сваляне от Samsung Hub за смарт телевизорите на марката. Приложението е за деца от 2 до 12 години, като предлага внимателно подбрано развлекателно и занимателно съдържание, a всички нови собственици на Samsung Smart ТВ ще получат като подарък 3-месечен достъп до приложението. Трябва да отбележим, че програмата е валидна за умни телевизори от сериите 6,7,8 с размер на екрана от 46 инча или повече, закупени до 31.12.2014 г. и регистрирани в страницата на Kidamom до 15.01.2015 г.

Приложението разполага с над 600 заглавия на развлекателни и образователни детски филми, които постоянно се обновяват и допълват. Важно е, че всички филми са дублирани на български език. Родителите могат да формират профил на детето, в който да се събира предпочитано съдържание, но и такова, съобразено с възрастовата му група. За допълнително спокойствие на родителите, приложението дава възможност да се определя продължителността на гледане, така че винаги да могат да контролират времето, прекарано пред телевизора.

уеб дизайн сео оптимизация

Оцени:
Рейтинг: 4
Най-четени
Всички

Добри новини за собствениците на Huawei смартфони

179 | 21.05.2019
Още от Tech

Как да възстановиш изтритите от баба ти снимки от бала

0 | 22.05.2019