Съвсем скоро очакваме да видим първите устройства с Android L. Според слухове това ще стане в рамките на този месец, а от началото на другия ще започне и разпространението на новата версия на операционната система на Google. Доказателство за това е и видеото, което ще можете да видите в края на текста.

Разбира се, новата версия ще бъде чиста за Nexus линията и още някои устройства от други производители, но какво ще стане с тези, които тежко модифицират операционната система? Мистерията не е особено сериозна, но винаги е интересно как ще модифицират Android. Именно тук се включват от SamMobile, които публикуваха подробен клип, в който виждаме Android L на Samsung Galaxy S5. Не трябва да забравяме, че това не е финална версия – възможни са промени.

Към момента все още не знаем точно в колко ранен етап на разработка е, но от SamMobile са се отказали да пуснат версията за сваляне, тъй като бъговете са били доста, а работата – бавна. Виждаме, че корейците изместват модификацията си към по-неутрални цветове, но и са обновили дизайна на някои от собствените си приложения, за да отговаря на този, който ще въведе Android L. Вижте повече в следващия клип:

 

Тагове: