Въпреки че от началото на годината в интернет се говори усилено, че следващият Nexus таблет ще бъде дело на HTC, едва преди няколко дни получихме някакво по-сериозно потвърждение. Очакваме много сериозен хардуер,за който можете да научите повече тук, но е достатъчно да споменем процесора Nvidia Tegra K1.

Според информация на AndroidAuthority, разпространена от Phonearena, 9-инчовото устройство може да направи своята премиера на 15 или 16 октомври – след по-малко от месец. Освен него на някои от тези дати очакваме и Nexus 6, произведен от Motorola.

Съвсем логично заедно с новия хардуер на Google трябва да очакваме и новата версия на операционната система. Вече научихме доста за нея, след като беше представена на конференцията Google I/O. Източниците твърдят, че ще я видим официално заедно с таблета и телефона, но няма да бъде налична още същия ден за потребителите. Това ще стане малко по-късно – на 1 ноември. Очакваме с интерес новите продукти на Google, които не само ще са произведени от нови хардуерни партньори, но и ще бъдат с новата версия на операционната система. Какво очаквате от Nexus 6 и Nexus 9?

Google инвестира 600 милиона евро в нов център за данни в Холандия

Тагове: