Bully: Anniversary Edition (Android, iOS)

От Rockstar Games


sBully: Anniversary Edition на Rockstar Games тази седмица стана достъпна за Android и iOS. В нея ще влезете в ролята на 15-годишния Джими Хопкинс, който ще ви вкара в света на хулиганите, ще ви върне в онези години, в който сте правили пакости в училище, но разбира се в премерени количества.

Bully: Anniversary Edition включва подобрена графика, подобрено осветление и текстури, и контроли с нов дизайн за сензорни екрани. Наличен е и мултиплейър режим, за да играте с приятели. Очакват ви много интересни моменти с Bully.

 

Цена: 14,99лв.My Daddy, My Christmas (Android, iOS)

От Pine Entertainment


sMy Daddy, My Christmas е една очарователна игра, в която ще влезете в ролята на добрия татко, който трябва да се прибере при дъщеря си за Коледа. Помогнете му да премине през различните предизвикателства и да стигне навреме вкъщи.

 

 

 

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)Dawn of Titans (Android, iOS)

От NaturalMotion


sDawn of Titans идва с най-добрата графика за мобилни устройства и зашеметяващи 3D войни. Завземайте вражески земи, увеличавайте числеността на вашата армия, за да печелите битки. Присъединете се към вашите приятели и играйте безплатно в най-масовата екшън стратегия за мобилни устройства!

 

 

 

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)Waiit (iOS)

От GalacticThumb


sWaiit е красива минималистична пъзел игра, в която ще се движите в лабиринт. Всеки ход е важен, трябва да мислите внимателно и същевременно да сте бързи, защото зависите от времето. Двата куба се движат едновременно, затова внимавайте. Печелете точки, за да отключвате нови герои.

 

 

 

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)Galaxy on Fire 3 - Manticore (iOS)

От FISHLABS


sВ третата част на Galaxy on Fire отново ще трябва да покажете вашите пилотски умения в широк спектър от мисии. Очаква ви борба с безмилостни врагове в космическото пространство. Избягвайте вражески ракети и отломки от гигантски космически станции. Използвайте щитове и отвръщайте на удара. Galaxy on Fire 3 - Manticore слага цялата вселена в джоба ви.

 

 

 

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)Icarus - A Star's Journey (iOS)

От PlaySide


sIcarus - A Star's Journey е красива игра, в която ще трябва да „върнете“ една ярка звезда на небосклона. Докоснете звездата и я изстреляйте нагоре. Събирайте звезден прах и избягвайте препятствията. Очакват ви ярки визуални ефекти и приятен успокояващ звуков пейзаж.

 

 

 

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението) 

 

Оцени:
Рейтинг: 4
Тагове:
Още от Tech

Следващият чип Exynos ще има невронен AI процесор

5 | Преди 5 ч.