MMX Hill Climb (Android, iOS)

От Hutch Games


sНай-лудата, пристрастяваща и забавна състезателна игра, правена някога за мобилно устройство е тук. В MMX Hill Climb ще карате вашето бъги, докато се състезавате с приятели и хора от цял свят. Очакват ви луди каскади, страхотни камиони чудовища и неспирно действие.

 

 

 

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)    

 


      

Mekorama (Android, iOS)

От Martin Magni


sПомогнете на един малък робот да стигне до дома си през 50 озадачаващи нива. Очакват ви:

- Релаксиращ геймплей

- Очарователни роботи

- Колекционерски нива

Играйте Mekorama безплатно толкова дълго, колкото искате.

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)Monkey Rope - Endless Jumper (Android)

От TinyBytes


sПочувствайте тръпката на маймуните, които скачат от лиана на лиана през джунглата, в едно невероятно пикселизирано приключение. Тествайте уменията си, търпението и решителността, за да отключите невероятни светове - от необятната джунгла до пиратските кораби!

Събирайте монети, отваряйте мистериозни кутии и играйте с луди герои.

 

 

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)Evo Explores (Android, iOS)

От Stampede Games


sEvo Explores е релаксиращ и интригуващ пъзел. Играта ще ви накара да манипулирате структури на игралното поле в опит да накарате своя герой да намери изхода. Ще се движите по сюрреалистични конструкции, които могат да бъдат обръщани, огъвани или поместени.

Evo Explores притежава изключително отпускащ геймплей благодарение на увлекателната музика. Всяко ново ниво ще разкрива част от историята на планетата Бит и нейните обитатели.

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)Math Hopper (Android, iOS)

От Bulkypix


sMath Hopper ще тества колко бързо смятате. Играта разполага с игрално поле, което представлява един безкраен път от цифри. Вашият герой е подскачащата жълта цифра, а целта ви е да мислите бързо, за да можете да достигнете максимално напред.

Трябва да сте нащрек за това, какви цифри следват пред вас, и според това да скачате на следващата плочка или да пропускате една. Можете да отключвате различни стилове на цифрата ви, която играе ролята на главния герой в Math Hopper. Ще разполагате с 9 различни стила.

Очакват ви изчистен интерфейс, приятни анимации и интересните звуци.

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)Flail Rider (Android, iOS)

От BulkyPix


sFlail Rider е игра на разрушението! Събаряйте сгради с помощта на кола, верига и голямо гюле с шипове. Пригответе се да сеете пълна разруха навсякъде откъдето минете.

Има три размера на коли за каране, всеки от тях с подходящо голяма топка за разрушение. Малките коли са по-лесни за управление, докато големите могат да бъдат истинско предизвикателство за новите играчи.

Във Flail Rider имате на разположение само 60 секунди за игра, това автоматично прави играта още по-предизвикателна и създава правило за всички играчи – поставяне на рекорд в рамките на 60 секунди. Flail Rider дава възможност да играете както в портретна ориентация, така и в пейзажна.

 

Цена: Безплатна (Предлага покупки в приложението)