Distiller – Your Personal Liquor Expert (Android, iOS)

От Distiller


sПриложение, което ще ви даде персонализирани препоръки за всяка ситуация, независимо дали сте в бар с приятели, вкъщи с вашата лична колекция, или търсите да откриете нови вкусове. Distiller ще ви препоръча коктейли на базата на вашите вкусове.

Проследете вашата колекция, за да изградите своя списък с желания, сложете собствени рейтинги и въведете вашите дегустационни бележки! Distiller е тук, за да ви води към перфектната напитка за всеки повод!

 

Цена: Безплатно       
   

Upshot - share as you shoot (iOS)

От GVL Ltd.


сБез повече "Хей, може ли да ми изпратиш снимките от вчера?". Upshot ви дава достъп до жив поток от снимки и видеоклипове, които снимате заедно с приятелите си. Всичко се случва на едно място в реално време.

Крайният резултат е кътче, където всеки от участващите може да има достъп до съдържанието, без да се налага да чака. Селфи, пейзаж, красива макроснимка – всичко е тук, сега и достъпно за всеки от приятелите ви.

Можете да запаметявате снимките и клиповете във вашия телефон, да ги споделяте във Facebook, Twitter или Instagram. Поканете други хора лесно: просто импортирайте групи от WhatsApp или FB Messenger или се свържете с приятелите си наблизо.

 

Цена: БезплатноFishBrain - Social Fishing Forecast App (Android, iOS)

От FishBrain


сПрисъединете към 1.5 милиона рибари в най-голямата социална мрежа в света за риболовни ентусиасти! FishBrain е приложение за всички рибари, които допринасят за общността. Включете се днес!

 

 

 

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)FlightAware Flight Tracker (Android, iOS)

От FlightAware


сFlightAware Flight Tracker ви позволява да следите състоянието на полета си в реално време. Следете по регистрация на въздухоплавателното средство, маршрут, авиокомпания, номер на полета, градове или код на летището. Проследяването на данни включва пълна информация за полети и карти с NEXRAD радар.

Получавайте сигнали за полети в реално време, вижте закъсняващите полети и тези, които са около вас в момента.

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)SAS Survival Guide (Android, iOS)

От Trellisys.net


сПовече от двадесет години SAS Survival Guide е доказало се ръководство за оцеляване във всяка ситуация, навсякъде по света. Сега милионите копия на бестселъра са достъпни за iPhone / iPad и за Android устройства.

SAS Survival Guide е написано от бившия SAS войник и инструктор Джон "Lofty" Уайзман. То ви предоставя най-елитните техники за обучение в най-достъпен вариант. Сега можете да вземете оригиналния набор от умения за оцеляване с вас навсякъде по света - от върховете на Килиманджаро до пустините на Кандахар... или до най-близкия национален парк.

 

Цена: 13.26 лв.Grill Recipes Free (Android)

От Recipe Book


сGrill Recipes е идеалното приложение, ако търсите вкусни и лесни рецепти за барбекю. Има и здравословни рецепти за скара за хората, които пазят диети.

Лесните рецепти определено ще ви помогнат да направите здравословни ястия за вашите близки. Вадете пържолите и направете най-вкусните ястия сега!

 

 

 

Цена: Безплатно (Предлага покупки в приложението)