Signal Private Messenger (Android, iOS)

От Open Whisper Systems


sСигурният чат е възможен благодарение на Signal Private Messenger! Използвайки Signal, можете да комуникирате незабавно, избягвайки SMS таксите, можете да създавате групи, за да чатите с всичките си приятели наведнъж. Споделяйте файлове, без да се притеснявате, че някой друг ще ги види. Сървърът на Signal Private Messenger никога не разполага с достъп до вашата комуникация и никога не съхранява вашите данни. Цялата изпратена и получена информация се криптира и декриптира на крайното устройство.

Signal Private Messenger в момента не е съвместим с таблети, но скоро ще се осигури и тази поддръжка.

 

Цена: Безплатно   

       

Изтегли приложението от Google Play Store, App Store


 

ПСС (Android, iOS)

От VMobile AD


sПриложението ПСС е разработено за улеснена комуникация на нуждаещи се от помощ туристи с Планинската спасителна служба в България.

При включване на GPS приемника показва GPS координатите на текущото местоположение. Предоставя бутон за изпращане на SMS съобщение с GPS координатите към дежурния център на ПСС. Предоставя бутон за обаждане към мобилния номер на дежурния център на ПСС в случай на нужда от помощ в планините.

 

 

 

Цена: Безплатно


Изтегли приложението от Google Play Store, App Store


 

CLIP+ (iOS)

От Whisk


sСега можете да получите достъп до всеки ваш копиран текст от всяко приложение по всяко време. Никога не губете нещо отново! CLIP+ ще ви улесни в менажирането на всички копирани неща на вашето iOS устройство, плюс съвместимост с Apple Watch.

CLIP+ автоматично разпознава различни видове съдържание, като например телефонен номер, URL, имейл адрес и т.н.

 

 

Цена: 0,99 долара


Изтегли приложението от App Store


 

Live GIF (iOS)

От Priime, Inc.


sС новите iPhone 6s и 6s Plus вие можете да правите т.нар. живи снимки (Live Photos), а сега с приложението Live GIF ще можете да споделяте тези живи снимки като GIF файлове и видеоклипове!

Разширете вашата креативност, споделяйте с Facebook, iMessage, Twitter, Email, Instagram и други. Live GIF е създадено, за да бъде бързо и удобно - без регистрация, трябва просто да отворите вашите живи снимки и да ги споделите.

 

Цена: 1,99 долара


Изтегли приложението от App Store 


 

Create A New Face (Windows)

От Hde 7 Software


sCreate A New Face е интуитивно и лесно за използване приложение за промяна на лица. Създавайте забавни лица от вашите снимки, снимки на вашите приятели и др. За тази цел са достъпни 1350+ красиви висококачествени обекти в различни категории - очи, очила, маски, мустаци, шапки, белези и много повече!

Освен това можете да настройвате цветовете, яркостта, контраста, наситеността и гамата. Създаването на ново лице е лесно. Наистина лесно. Тайната идва от естествения и интуитивен дизайн и Auto Zoom функцията за точно позициониране на обектите, за да изглеждат снимките реални.

 

Цена: Безплатно


Изтегли приложението от Windows Store


 

Translator (Windows)

От Microsoft Corporation


sTranslator приложението на Microsoft ще ви помага да преодолявате езиковата бариера. Използвайте вашата камера, глас или клавиатурата, за да превеждате, докато сте в движение, дори и без връзка с интернет.

 

 

 

Цена: Безплатно


Изтегли приложението от Windows Store